Een voetbal oppompen doe je met een ballenpomp

Een voetbal oppompen doe je met een ballenpomp die daarvoor is gemaakt. Deze ballenpompen zijn voorzien van universele naalden die in elke voetbal passen. Door vervolgens te pompen kun je eenvoudig en snel de bal oppompen tot de gewenste druk bereikt is.

Welke voetbalpomp kopen?

Momenteel is de BlueDiamond ballenpomp met draagtas en twee extra naalden bij Bol.com erg populair. Deze ballenpomp is compleet, van hoge kwaliteit en met 5-sterren uit tientallen beoordelingen een bewezen product. Momenteel is dit de beste voetbalpomp bij Bol.com.

Voetbalpomp naald

Als je al een ballenpomp hebt en op zoek bent naar voetbalpomp naalden kun je gaan voor een setje van 10 voetbalpomp naalden, een setje van 3 stevige voetbalpomp naalden of een enkele voetbalpomp naald. Hoe meer je er besteld, hoe goedkoper.

Bal oppompen zonder naald

Wil je een bal oppompen zonder naald? Begin er niet aan en haal een ballenpomp. Er zijn geen goedkope alternatieven of alternatieven die voor de hand liggen. Heb je toevallig tape, een spuit en een fietsenpomp staan? Dan kun je deze items eventueel combineren om in een noodgeval je voetbaldag nog te redden.

 

 

 Amateurvoetbal