Leuke teamnamen voor het voetbal

Zoek je leuke teamnamen zoekt voor jouw voetbalteam of andere activiteit? Dan zit je hier goed. Een teamnaam bedenken valt namelijk niet mee. Wij hebben een lijst met leuke teamnamen, grappige teamnamen, de beste teamnamen en originele teamnamen opgesteld. Met onze lijsten heb je jouw favoriete teamnaam zo uitgekozen!

Klik op een van bovenstaande links om direct naar de lijst me teamnamen te navigeren waar jij naar op zoek bent. Nog beter; bekijk ze allemaal. We hebben namelijk alleen de leukste namen geselecteerd en vullen de lijsten af en toe aan met nieuwe leuke teamnamen!

Hoe kies je een leuke teamnaam?

leuke teamnaam voetbalspelers

Het is het leukst als je een leuke teamnaam kiest dat jouw team kenmerkt. Het maakt een team naam verzinnen lastig, maar het maakt jouw team onvergetelijk. Vergelijk het met bedrijven die een goede bedrijfsnaam kiezen die bij hun bedrijfsvoering past. Jouw teamnaam moet je zien als de branding van jouw team. Je maakt jouw team onvergetelijk als je een sterke naam hebt die perfect bij jullie team past. Mensen zullen er eerder en vaker over praten. We hebben veel leuke teamnamen verder op deze pagina staan, maar om op te warmen eerst even een paar voorbeelden ter inspiratie voor jullie nieuwe leuke teamnaam;

 1. Zijn jullie slecht in voetbal? FC Knudde
 2. Zijn jullie juist een van de betere teams? The Untouchaballs
 3. Maken jullie doelpunten alsof het niets is? Goal Diggers
 4. Zijn jullie een van de snellere voetballers? Fast but not Furious
 5. Hebben jullie de beste verdedigers? Block It Like It’s Hot

Het kiezen van een goede onvergetelijke teamnaam kan eenvoudig, maar ook erg lastig zijn. Zeker als je een teamnaam verzint dat bij jouw team past. Namen voor teams die inhoud hebben blijven het best achter in het geheugen van iedereen die het teamnaam ziet of hoort. De beste teamnamen ooit blijven het langs achter bij iedereen die hem hoort of ziet. Uiteraard kan je ook gewoon een grappige teamnaam kiezen en ervoor gaan. Want uiteindelijk draait het om plezier, niet?

Leuke Teamnamen voor een Pubquiz

leuke teamnamen pubquiz

Bij een pubquiz doe je er sowieso goed aan een briljante teamnaam te kiezen, alles draait hier immers uiteindelijk om de show. Het is een beleving en daarom hebben voetbal pubquizzen meestal ook voornamelijk grappige voetbalvragen, of wordt het juist extra spannend gemaakt. Wat je ook kunt doen is een teamnaam voor de pubquiz kiezen die tegenstanders juist zenuwachtig maakt. Claim bij voorbaat al dat je voor de overwinning gaat of irriteer ze juist met jouw pubquiz teamnaam. Hier een een aantal voorbeeld pubquiz teamnamen;

 1. Quiz Khalifa
 2. Game Changers
 3. ‘k moest van mijn ma
 4. Quizzly Bears
 5. Les Quizerables
 6. Simpele zielen
 7. Wijsneuzen
 8. Zonder Hans geen kans!
 9. Hammertime
 10. Drankploeg met Quizprobleem

Diverse leuke teamnamen voor jouw pubquiz! Gebruik het als inspiratie een geef er je eigen draai aan zodat jullie een originele teamnaam voor de pubquiz hebben. Voor de echte voetbalfanaten zijn er ook grappige teamnamen op basis van de namen van professionele voetballers.

Teamnamen met namen van voetbalspelers

Het vervormen van de namen van voetbalspelers zodat er grappige teamnamen ontstaan is ook een methode om indruk te maken. We hebben acht teamnamen uitgezocht waarin namen van voetballers zijn vervormd naar iets grappigs. Zie hier ideeën voor jouw teamnaam;

 1. Who ate all Depays?
 2. Rhythm of Van Dijk
 3. Kroos Kontrol
 4. Benteke Fried Chiclen
 5. The Wizard of Ozil
 6. Dukes of Hazard
 7. You Petr Cech Yourself
 8. Pjanic at the Disco
 9. Giroud Let the Dogs out
 10. Hakuna Juan Mata
 11. No Kane, No Gain
 12. It’s Getting Messi
 13. The Passion of the Cruyff
 14. Pique Blinders
 15. Inglorious Bas Dost
 16. About to get Messi
 17. Chicken Tikka Mo Salah

Natuurlijk kun je er op deze manier nog veel meer maken, of nog leuker, eigen varianten maken. Verzin je eigen teamnaam door namen voetballers die momenteel trending zijn te vervormen. Wil je de beste teamnaam? Vervorm dan de naam van een voetbalspeler die momenteel trending is en zorg dat je teamnaam bij hetgeen past waarom hij trending is!

Teamnamen met namen van voetbalclubs en landen

Natuurlijk mogen de teamnamen met namen van voetbalclubs en internationale teams niet missen. Ook hier hebben we meerdere leuke varianten van.

 1. Boca Seniors
 2. This is Sparta Prague
 3. Cry me a River Plate
 4. Red Balls Salzburg
 5. Is your Motherwell
 6. Ivory Toast
 7. Bayer Neverlosen
 8. Unreal Madrid
 9. Pathetico Madrid
 10. Beercelona
 11. Real Sociopaths
 12. Werder Beermen

Briljante teamnamen

briljante teamnamen

Briljante teamnamen zijn de teamnamen waar alle tegenstanders van zullen denken; “waarom zijn wij daar niet op gekomen?” Om een briljante teamnaam te bedenken geldt ook; kies bij voorkeur een naam dat je team kenmerkt. Maar ook als je een teamnaam kiest dat niet jouw team kenmerkt, is het mogelijk om een leuke originele teamnaam te kiezen. Hieronder een aantal briljante leuke namen voor een groep;

 1. Wij gaan voor Goud – wanneer alleen winst telt.
 2. De Scherpschutters – wanneer jullie de koning van de afstandsschoten zijn.
 3. De Beukers – wanneer de tegenstander met knikkende knieën over de middellijn moet komen.
 4. De Strijders – wanneer de tegenstander kan verwachten dat het tot de laatste seconde aan is.
 5. Casanova’s – wanneer jullie de mooiboys van het voetbaltoernooi zijn.

Deze briljante teamnamen liggen misschien wat voor de hand, maar als je je even goed inleeft, zijn ze echt briljant. Gebruik het als inspiratie en geef er je eigen draai aan. Alleen zo verzin je de beste teamnaam.

Grappige teamnamen

grappige-teamnamen-pikachu

En dan de grappige teamnamen. Kom je puur om te keilen, zijn jullie kaal of zijn jullie alleen serieus wanneer het moet? Wat de reden ook is, als je puur voor de lol een grappige teamnaam verzint, kun je erg breed gaan. Zelfs kansloze teamnamen kunnen erg grappig zijn, belangrijk is dus dat je ook rekening houdt met het publiek bij het bedenken van een grappige teamnaam. Maar ook hier telt, het is het grappigst als jullie grappige teamnaam bij het team past. Een aantal grappige teamnamen ter inspiratie;

 1. Zijn jullie slecht in voetbal? FC Knudde
 2. Zijn jullie juist een van de betere teams? The Untouchaballs
 3. Maken jullie doelpunten alsof het niets is? Goal Diggers
 4. Zijn jullie een van de snellere voetballers? Fast but not Furious
 5. Hebben jullie de beste verdedigers? Block It Like It’s Hot
 6. Team zonder naam – wat kunnen we hier over zeggen?
 7. Kale Koppen niet te stoppen – wanneer geen haar op jullie hoofd een betere teamnaam kan verzinnen.
 8. Bayern Neverlusen – met deze teamnaam kan je niet verliezen.
 9. Drunkin Donuts – wanneer drinken en eten prioriteit hebben.
 10. Hole in None – wanneer jullie team geen spits heeft.
 11. AC Me Rollin
 12. Pikawie?
 13. De Fitte Veertigers
 14. Bekwame Prutsers
 15. Tempo Team

Bij deze onze 10 grappige teamnamen en rare teamnamen voor je pubquiz, voetbal, hockey, bowling, bierpong, escape room, triathlon of andere sport! Heb je grappigere teamnamen die we erbij moeten zetten? Laat het ons dan weten via [email protected]!

Teamnaam dames

leuke teamnaam dames voetbal

Als laatst hebben we nog een categorie voor de dames. Gezien het damesvoetbal hard groeit, hebben we ook een lijstje gemaakt die in relatie staan tot het dameselftal. Uiteraard kunnen deze teamnaam ook gebruikt worden als teamnaam pubquiz voor dames;

 1. De Tijgertjes
 2. Voetbalvrouwen
 3. Chicks with Kicks (voetbal) of Chicks with Sticks (hockey)
 4. Goaldiggers
 5. Hot Shots
 6. Happy Chicks
 7. Femme Fatale
 8. The Queens of (plaatsnaam)
 9. Wonder Women
 10. De Cuties

Bij deze tien teamnamen voor het vrouwenelftal ter inspiratie. Geef er jullie eigen draai aan voor de leukste teamnaam voor dames.

 Amateurvoetbal