De afgelastingen voetbal vind je het snelst op Voetbal.nl

De afgelastingen van het voetbal kan je onder andere vinden in de app of op de website van Voetbal.nl. Speel je op zaterdag? Dan staan de afgelaste voetbalwedstrijden er uiterlijk vrijdagavond om 20:00 al op de site op in de app. Speel je op zondag? Kijk dan zaterdagavond na 20:00 op Voetbal.nl. Soms kunnen wedstrijden tot 6:00 op dezelfde ochtend afgelast worden. Naast Voetbal.nl communiceert de KNVB voetbal afgelastingen ook via hun eigen kanalen.

KNVB afgelastingen vandaag of morgen

De KNVB afgelastingen worden ook gecommuniceerd via de website van de KNVB, zowel de afgelastingen van het amateurvoetbal als de afgelastingen van het betaald voetbal. Verder worden de afgelastingen ook via het Twitteraccount van de KNVB gecommuniceerd. Het beste is om het Twitteraccount van jouw KNVB regio / district te volgen om op de hoogte te blijven van de afgelaste voetbalwedstrijden.

Zeker weten of de wedstrijd is afgelast?

Controleer altijd voor de zekerheid ‘s ochtends op de wedstrijddag nog eens of je wedstrijd niet is afgelast. Zeker niet in het geval van storm, sneeuw of hevige regenbuien. Soms kan zelfs extreme hitte ervoor zorgen dat wedstrijden worden afgelast. In het geval van dit soort extreme weersomstandigheden doe je er goed aan om regelmatig de app te controleren om te kijken of je wedstrijd wel doorgaat of op een later tijdstip wordt gespeeld. Twijfel je? Neem dan voor de zekerheid contact op met je leider, trainer of coach. Die weten zeker of je wedstrijd doorgaat of wordt afgelast.

 Amateurvoetbal