De top 5 voetbalspelletjes vind je op deze pagina.

Ben je op zoek naar een nieuw voetbalavontuur en hou je van gamen? Wij zetten in dit artikel de top 5 voetbalgames voor je op een rij!

5. Online Soccer Manager (OSM)

De meesten zullen Online Soccer Manager wel kennen. En veel mensen, waaronder wij, zullen hem kennen van vroeger. OSM is een vermakelijk en leuk online voetbalspel waarin je als coach een team onder je neemt en speelt tegen miljoenen anderen. Je stelt je tactieken, koopt je favoriete voetbalspelers, manage de voetbaltrainingen en investeert in je personeel en stadion. Dagelijks worden de wedstrijden gesimuleerd en kun je niet wachten om te kijken of je je vrienden hebt verslagen. De “nieuwe” versie van OSM is voorzien van erg mooie graphics waardoor het spel weer helemaal bijtijds is en het platte is ingeruild voor een wereld met diepte.

OSM is een echte aanrader als je een voetbalspel zoekt die niet te intensief is en niet veel tijd kost. Wil je er wel veel tijd insteken? De (crew)forums zijn actief en leuk! Neem eens een kijkje op www.onlinesoccermanager.nl.

4. Pro Evolution Soccer (PES)

Pro Evolution Soccer legt het af tegen de populariteit van FIFA. Maar echte liefhebbers van voetbal en voetbalgames zouden PES ongetwijfeld moeten proberen. Na jaren aan fouten en experimenteren heeft PES inmiddels een erg goed voetbalspel neergezet met een fenomenaal dribbelsysteem. De realistische animaties en oog voor detail onderscheiden PES van FIFA. Teleurstellingen in gezichten, waarschuwing van de scheids, het gedrag van de spelers bij bijvoorbeeld een bal die van de cornervlag stuitert etc. Om niet te beginnen over de 3D scans die zijn gemaakt om voetbalstadions uiterst realistisch te maken en de nieuwe licenties waaronder bijvoorbeeld ook Juventus met sterspeler Cristiano Ronaldo onder vallen. Naast op het veld is PES ook naast het veld een echte topgame.

Hou je van voetbalgames? Dan raden wij je aan eens te verdiepen in PES of hem direct te bestellen!

3. Football Manager

Sta je net als bij OSM in de schoenen van de manager, maar wil je wel door kunnen spelen? Football Manager is de simulatiegame voor het managen van een team. Football Manager is uitgebreid en vereist veel analyse- en denkwerk om tot resultaten te komen.  Het spel is zelfs zo realistisch dat toekomstige coaches in het betaalde voetbal in Engeland opdrachten krijgen in Football Manager tijdens hun opleiding. Als dat niet genoeg zegt…

Als strategie jouw sterke kant en voetbal jouw passie is, is dit spel een echte aanrader. Bestel hem hier!

2. Rocket League

Rocket League is wereldwijd een populair spel waar veel toernooien en wereldkampioenschappen worden gehouden met grote geldbedragen als prijs. In Rocket League voetbal je met een auto die je volledig kan customizen met de duizenden verschillende accessoires. Rocket League staat voor non-stop actie en intensieve wedstrijden die gegarandeerd veel plezier opleveren. Voor jong en oud. Competitief online of voor de lol op een verjaardag.

Non-stop actie en plezier? Bestel Rocket League nu via Bol.com!

1. FIFA

FIFA is natuurlijk de onbetwiste nummer één voetbalspel. De verschillende gamemodussen als FUT (Fifa Ultimate Team), carrière, online seizoenen en sinds kort ook straatvoetbal maken FIFA een vermakelijk spel voor de voetballiefhebbers. Verder bezit FIFA veruit de meeste licenties binnen Europa en zijn er veel stadions en supportersgeluiden in het spel opgenomen wat de beleving ongekend hoog maakt.

Tijd voor een echte digitale voetbalbeleving? Bestel FIFA nu!

 Gaming