1. Voetbalstadion behang

Mooi voetbalstadion behang dat een beetje een Champions League sfeer geeft aan de kamer waarin dit voetbalbehang (foto 1) opgehangen wordt. De foto is gemaakt vanaf de cornerhoek en bestaat in totaal uit vier rijen behang. De totale grootte van het behang is 368 cm breed en 254 cm hoog. Hiermee past het perfect in de meeste kamers en op de meeste muren. Het behang wordt geleverd in stevige kokers incl. lijm. Op de rechterfoto zie je een soortgelijk voetbalbehang dat vanuit een andere hoek in hetzelfde stadion is genomen.

voetbalstadion behang voetbalstadion behang

2. Voetbal graffiti fotobehang

Graffiti fotobehang in voetbalstijl geeft een stoere uitstraling aan elke slaapkamer. Dit voetbalbehang is van premium vliesbehang dat water- en krasbestendig is. Het voetbal behang is kleurrijk en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Klik op de foto om het behang te bekijken.

3. GOAL! Voetbalbehang

GOAL! Actiefotobehang waarin de voetbal het net raakt. Motiverend en inspirerend. Dichter bij het voetbal dan dit behang kom je niet. Dit behang wordt als set geleverd en is in vele formaten beschikbaar. Het behang is van duurzaam materiaal dat onder andere tegen krassen en water bestendig is. Ook is de print van hoge kwaliteit door een van de beste printers op maarliefst 600dpi. Bring it home met het GOAL! voetbalbehang!

goal voetbal behang

4. Nostalgisch voetbalbehang

Terug in de tijd met dit voetbalbehang dat een patroon van oude voetballen omvat. De ouderwetse leren voetbal en de klassieke voetbal van het hedendaagse voetbal. Beiden voetballen zijn in kleur en als een lijnentekening op het behang geprint. Dit behang is beschikbaar in drie verschillende kleuren. Bekijk hier alle kleurenvarianten van dit voetbalbehang.

voetbal historie nostalgie oude voetbal

5. Voetbalbehang kinderkamer met ballen print

Dit klassieke voetbalbehang voor de kinderkamer is tijdloos. De klassieke voetbal herhalend als een patroon. Met dit behang sier je de slaapkamer van de kleine voetballiefhebbers. Het behang brengt sfeer in elke slaapkamer. Bekijk meer over dit behang met voetballenpatroon.

voetbal behang kinderkamer

 

 

 Merchandise