De voetbal bordspel top 10 van 2021

Op deze pagina hebben wij een lijst met de top 5 beste voetbal bordspellen van 2021. De spellen variëren van het testen van je voetbalkennis, tot het strategisch opbouwen van je eigen voetbalclub. Zowel voor de doorgewinterde koning voetbal als de junioren vind je hier een leuke voetbal bordspel. Bekijk hieronder snel de beste voetbal bordspellen van 2021.

1. 5 Points: voetbal editie

Het voetbal bordspel 5 Points: voetbal editie is het populairste voetbal bordspel van 2021. Het spel lijkt op een voetbal 30-seconds editie. 30 seconds is een razendpopulair bordspel waar zelfs officiële 30-seconds kampioenschappen mee worden gehouden. Dat er een voetbalversie van zou uitkomen leek dus enkel een kwestie van tijd te zijn. 5 Points: voetbal editie wordt erg goed ontvangen en beoordeeld. Verder ziet het bordspel er fraai uit en is het voor alle leeftijden geschikt. Bestel 5 Points: voetbal editie nu online.

2. Voetbalbrein

In het voetbal bordspel Voetbalbrein test je jouw recente voetbalkennis. Het voetbalkennis spel test jouw voetbalkennis over de afgelopen tien jaar. Het doel is om door verschillende typen voetbal vragen te beantwoorden, de gouden bal te veroveren in het midden van het spelbord. Let op, want zelfs de VAR is aanwezig in dit spel! Bestel Voetbalbrein nu online.

3. Machi Koro Voetbal

In Machine Koro Voetbal bouw jij en je tegenspelers ieder een eigen voetbalclub op. Je bepaalt zelf de strategie om uiteindelijk het doel te bereiken: de beste voetbalclub oprichten en opbouwen. Grote bouwprojecten aan het stadion of liever investeren in fanshops? Wacht niet langer en ga het avontuur aan! Bestel Machi Koro Voetbal nu online.

4. MadSoccer X TOUZANI

MadSoccer X TOUZANI is meer een voetbalspel voor gezinnen. Dit gezelschapsspel is meer geschikt voor kinderen dan de hiervoor genoemde voetbalspellen. MadSoccer X TOUZANI is een echt familiespel waarin je door tactisch voetbalkaarten in te zetten, het fictieve EK moet winnen van je tegenspelers. Er zijn allerlei verschillende voetbalkaarten die het spel erg leuk en divers maken. Het MadSoccer X Touzani bordspel is een garantie voor veel lol! Bestel MadSoccer X TOUZANI nu online.

5. Het Eredivisie Voetbalspel

Als je alles van voetbal, en dan met name Eredivisie clubs, weet is dit een spel dat je binnen moet halen. Het Eredivisie Voetbalspel is een voetbal bordspel dat onder trivia- en actie valt. Met meer dan 600 voetbal vragen uit de periode 2010 tot 2016, kun je jezelf bij het winnen van dit spel tot de terechte kampioen benoemen!  Bestel Het Eredivisie Voetbalspel nu online.

Jouw voetbal bordspel niet gevonden?

Heb jij jouw voetbal bordspel niet gevonden in deze top 5? Het kan natuurlijk zijn dat je interesse op andere vlakken ligt. Bij deze geven we je nog een aantal voetbal bordspellen;

Mis je nog een voetbalspel op deze pagina? Ken jij een goede voetbal bordspel die we hier niet hebben benoemd? Laat het ons dan weten via [email protected]!

 Merchandise