Wat zijn voetbal gripsokken?

Grip sokken zijn een goede toevoeging in het voetbal. Ze zorgen ervoor dat je voet nog sterker in je schoenen liggen door voor extra grip te zorgen tussen de voetbalsokken en voetbalschoenen. Sommige grip sokken zorgen zelfs ook nog voor extra grip tussen je voet en de voetbalsok. Deze extra grip kan het verschil maken tussen winst en verlies. De extra grip zorgt voor een betere prestatie in het voetbal doordat de bewegelijkheid wordt vergroot. Ook hebben grip sokken een positieve impact op bewegingen met een grotere impact zoals sprinten en ook op sommige mentale eigenschappen zoals je reactiesnelheid. Als laatst zorgen gripsokken voor minder blaren bij het voetbal. Al met al zijn gripsokken zeker de moeite waard om te proberen.

gripsokken voetbal grip sokken

Hoe draag je gripsokken?

Iedereen heeft natuurlijk sokken in de clubkleuren. Veel voetballers knippen daarom de gripsokken bij de enkels af zodat zij profiteren van de extra grip, maar nog wel de eigen voetbalsokken eroverheen kunnen dragen. Uiteraard zijn er ook korte gripsokken te koop die je onder je lange voetbalsokken kunt dragen. Wat je ook doet, gripsokken schijnen naast extra grip ook voor een verhoogde comfort te zorgen.

Welke gripsokken moet je kopen?

Er is veel keuze aan grip sokken. Je kunt kiezen goedkope merkloze gripsokken in diverse kleuren;

Deze merkloze gripsokken zijn in alle kleuren verkrijgenbaar. Via de hiervoor genoemde links kun je op de productpagina de lijst met kleuren openen. Naast merkloze sokken kun je ook kiezen voor merk gripsokken van MyStand.

 Voetbalkleding